Vad är min dröm?

Jaha ni underbara människor. Då är det ca 10 timmar kvar innan jag sitter på ett flyg påväg till London! men oroa er inte, jag blir bara borta i 4 dagar ;) Kommer hem på måndag. Kommer nog inte ha något internett så kommer inte kunna uppdatera bloggen, men lovar att göra det såfort jag kommer hem! Och antar att massa bilder kommer komma upp också så småningom!

Jag är lite delad över den här resan. samtidigt som jag tycker att det ska bli skönt att åka till London igen så har jag lite ågest. Det kommer bli så skönt att komma bort, och eftersom jag var där förra året känner jag mig ganska trygg. Men jag vet inte, det känns bara konstigt i magen. Antaligen bara att jag har mycket att tänka på som min kropp inte vill släppa men det måste jag göra nu.

Idag var sista dagen med Freddie. USCH vad jobbigt det var. Höll tårarna inne jätte bra tills han frågade - " Hur känner du över att det här är avslutningen för våran kontakt och över MBT:n" Då flög tårarna hejdvilt. Iprincip som i en tecknad serie. Kunde inte hejda mig, grät konstant sen dom sista 20 minutrarna. Usch blir tårögn nu bara jag tänker på det. Det såg ut som att han också blev tårögd samtidigt som han log så medlidande. Men jag gav honom mitt brev jag skrev, jag hoppas han blev glad, han tackade iallfall så mycket för det när jag gav över det och sa att han fick läsa det när jag gått. Vi pratade väldigt mycket om planering, eller snarare drömmar. Han frågade mig vad jag vill göra med mitt liv, och jag vet verkligen inte. Han sa att det är nästan bra att inte veta. Att inte ha förstora planeringar, om det inte blir så kan allt gå åt helette. Istället ska man ha drömmar, eller visioner. Så om man får två vägar så kan man stanna upp och tänka - " Vilken väg leder mest till min dröm?". Och det är precis så jag ska tänka! Jag ska planera varje liten dag, men inte mer än ett par dagar i taget. Och jag ska skaffa en dröm. Jag vet inte om jag har haft någon Riktig dröm någongång.. Jo när jag var liten ville jag Verkligen verkligen bli aostronaot. Jag vill det nu också, men jag vet att det inte är något som jag kan ha på min lista under rubriken dröm. En dröm, det måste vara något som iallafall är lite rellevant. Jag behöver inte kunna uppfylla det till fullo men ändå något som kan ta mig på rätt väg.

Så det är mitt mål för den kommande framtiden - Att komma på vad min dröm kan vara!

Hoppas att ni alla kommer ha det bra i Sverige, och att ni får Mycket snööö!! Nej men lite ;)

PUSS PÅ ER ALLA!

(På väg till Polen - 2009)

Att förlora en vän.

Jag sitter just nu och försöker skriva ett brev. Ett brev av känslor, tankar och tacksamhet. Ett brev till Freddie. Imorgon är sista gången jag kommer att träffa honom, och jag vet att det kommer bli otroligt jobbigt. Jag har träffat honom en gång varje vecka i över ett år nu. Han känner mig. Han är en av dom få som vet ALLT om mig. och det känns precis som att jag ska förlora en bästa vän. Jag har inget val, det bara glider ut händerna på mig. Jag vet att allting har sitt slut. Och att många antagligen tycker att det är jätte fånigt över att jag reagerar såhär över att min psykolog ska försvinna. Men man slutar ofta hos en psykolog för att man känner sig redo, att man mår bättre och kan stå på egna ben. Men jag är inte där, jag är inte redo. Hur ska jag klara av vardagen utan hans råd. Vi planerar alltid vecka för vecka, vad jag ska göra varje dag, i detalj. Så har det varit hur länge som helst nu. Men hur ska jag göra nu, jag kan inte se allt själv. Han har lixom varit mina extra ögon. Det är jätte jobbigt. Kan inte sluta gråta. Jag vet att jag aldrig mer kommer att få träffa honom. Tänk dig själv att en person du umgåts med och verkligen träffat i hur många timmar som helst nu samanlagt bara försvinner. Tänk att det är din vän, och du kan inte göra något åt det. Bara stå kvar och vinka hejdå.
Vet inte hur jag ska kunna säga ett ord imorgon överhuvudtaget. Kommer bara sitta och böla.. Har skrivit ner lite anteckningar som jag lovade att göra över vad vi gjort det här året och så vidare. Men nu skriver jag på brevet, vet inte vad mer jag ska skriva, hur mycket jag kan skriva, hur han kommer att tolka när jag ger honom ett brev. han kanske slänger det. Jag tror inte det, men... Nej nu får jag inte tänka negativa tankar. Jag vill bara att morgondagen ska vara över. Den kommer vara välldigt känslosam..

Ni får gärna kommentera något gulligt så jag kanske blir lite gladare :')



På Fredag drar jag till London !

OLD TIMES

PUSS!

Utan Röst.

Nu har jag varit sjuk i en vecka. Rösten har varit borta till och från i typ fyra - fem dagar. Otroligt jobbigt eftersom jag ALDRIG kan vara tyst, och att inte kunna sjunga är nog det värsta. Får inte fram en ton. Det tar bara stopp. Vill kunna skrika och hoppa. Men det går inte, halsen blir torr och jag får ingen luft då.. Åkte till Herr doktor idag, han trode att jag hade drog problem eftersom jag går på Cipralex ( panik ångest, anti depp). För han ville sätta mig på cocillana men inte om jag höll på för mycket med droger. när jag sa att jag aldrig tagit droger så förstod han först inte.
- "Vadå?"
- "Nej jag har aldrig varit och är inte en drog missbrukare?"
- "Nehe vadå, så du har psyk problem och är inte missbrukare?"
- " Ehhhhhh Nej?!"
- "Okej" :S

Så tillslut skrev han ut cocillana. för jävla dyrt var det också! 200 kr för en flaska!
Har såklart även hört att wiskey ska ju vara bra när man är sjuk.. så då skulle jag ge mig på en stänkare. Hällde upp knappt 2 cl i ett shottglas. det tog mig 3 klunkar och ca 45 min för att få i mig halva! sen fick jag kväljningar och höll på att spy.. vill även poäntera att det var en Jävligt stark wiskey - 50 % och det var min första wiskey så lite förståligt.. Gör aldrig om det iallafall.
Annars har jag druckit varm chockad, honungsvatten och tagit det ena och andra i tablett och flytande form, men inget verkar hjälpa.. Imorgon ska jag nog basta och ta ett långt varmt bad. Hoppas att det bli bättre av det!

Imorgon ska jag även till Gunilla, min nya psykolog som kommer leda mig igenom terapin (som fortfarande inte har börjat helt än).

nej nu börja jag torr hosta hårt igen. Det gör FÖRJÄVLA ONT. och stämmbanden var svullna sa doktor :'( kommer inte kunna sjunga på jätte länge !! får sjunga i mitt huvud....... tror ingen kommer vilja vara med mig när jag blir frisk, kommer ha så mycket energi att ta igen x)

PUSS GODNATT !



Såhär somnade misse härom natten :) Nu är det dags för oss att sova igen :)

Jag Är Bra.

Vaknade typ vid 11, tog det lugnt hela dagen tills jag upptäckte att jag var sen till ett möte, trode det började 16 men var tydligen kl 15.. Slängde mig in i bilen, kommer ut på första stora vägen och står ca 5 polisbilar där.. Så fick ta det välligt lugnt hela vägen till skolan.
På mötet var min rektor, mentor, sjuksyster, studievägledare och yvonne. Vi pratade om min framtid om jag verkligen ska gå ett 4:e år. Och samtidigt som jag verkligen verkligen vill det för att få ett fullständigt betyg nu så förstår jag dom när dom sa att vi måste möta det med vit ögat. Jag måste se, att jag klarar faktiskt inte det här. Det har varit ett fruktansvärt år, och jag har faktiskt ingen aning om hur nästa kommer att se ut. Kanske bäst att göra som dom sa, jobba ett år och koncentrera mig på terapin, komma tillbaka som "Super Emily" och kanske läsa igen på comvux. Låter det som en plan? Det känns som det nu när jag har suttit och tänkt lite på det. Jag hoppas det kan vara ett sätt för mig att få godkänt i allt tillslut. och samtidigt inte dö av att stressa hela tiden.

Efter mötet åkte jag och Lovisa en snabbis till Stml, där vi åkte till biltema och köpte lite saker. sen var det bara raka vägen hem :P en snabb roadtripp sådär bara.

Allt för länge har jag svansat kring nästa kille. Jag måste alltid ha någon för att veta att jag är bra. Men nu får det vara nog, jag är bra. JAG ÄR BRA. jag måste säga det. Jag måste tro på det. jag behöver bara mig själv för att klara det här! det är mitt liv, och jag ÄR stark! Jag ÄR DET!

jag är bra.

Svartsjuka?

I mitt förra inlägg skrev jag om kärlek och vad kärleken är och gör. I det här inlägget tänka jag skriva lite om svartsjuka..

Svartsjuka, motsatsen till kärlek? Eller vad är egentligen svartsjuka?  Den vanligaste svartsjukan har man i nära relationer, men det kan även finnas svartsjuka mellan syskon, kollegor m.m.
Dålig självkänsla kan ha stor betydelse i sammanhanget.
Svartsjuka kan se olika ut mellan en tjej och en kille, en kille tillexempel, blir ofta mer aggresiva. Hos dom flesta är rädslan störst att flickvännen ska vara otrogen, andra fall tror många män att kvinnan har starkare känslor för en annan man. Vissa killar kan tycka att det är så jobbigt, att dom inte vill att kvinnan går till en manlig läkare, till skolan m.m.

Kvinnan visar svartsjuka på ett annat sätt, dom kollar mer på hur mannen beter sig, visar känslor m.m. I vissa fall kan även kvinnorna tro att männen är otrogna men det är inte lika vanligt som för männen.

Svartsjuka kan man visa genom att vara gnällig, bli ledsen om han/hon sak träffa en vän osv.
svartsjuka gör ont, jag skulle inte säga att jag är svartsjuk, men det kan hända ibland. frågan är varför man blir svartsjuk? Har man varit med om att en partner varit otrogen förut kan det lätt bli att man blir mer misstänksam. Och även om man har bråkat mycket och man glider isär kan det kännas som att den andra börjat leta efter en ny. jag tror att det är viktigt att man förstår varandra i ett förhallande så att man kan prata öppet om svartsjuka. Inte så det går till en överdrift så att hela förhållandet baseras på det, men att man frågar, vad menade du när du sa sådär? för jag kände att du kanske menade så? Det är vanligt att vara ledsen och skamsen om du är svartsjuk. Kanske kommer att till varje pris undvika den andra, för att du innerst inne vet hur svårt det kan vara att leva med en svartsjuk person. Så våga prata med varandra!

Kärlek!

Kärlek, alla behöver kärlek. Men varför ska kärleken vara så svår? Kärlek finns överallt runt omkring oss. I en familj, i ett föremål, av att göra något eller kanske det vanligaste men det svåraste, i en viss person.
Alla känner kärlek på olika nivå, när jag är kär i en person då vill jag ge den personen allt. Allt av mig, allt av ALLT. Man ska kunna prata om allt, dela minnen, glada som sorliga. Lite som prästen säger "du ska älska honom/henne i nöd och lust, i medgång och motgång". Är det inte så det ska vara? Eller är "bara" ett förhållade till för att man bara ska vara lycklig för en liten stund? Är det så att vi faktiskt utnyttjar varandra för att själva må bra? Jag själv vill alltid vara med personen jag är kär i, jag känner mig hel och glad med personen. Varför skulle man annars vara tillsammans med en person om den inte får dig att må bra?
I ett förhållande måste man lära sig att ge och ta, att prata öppet om saker, och visa varandra respekt. Gråt i varandras armar, det visar bara att du kan öppna dig för den motsvarande och att du känner dig trygg med honom/henne.
Självklart kan man tvivla, det hör till livet, men man måste ju kunna prata om det då? Om du känner att ditt förhållande börjar ge vika, prata med din partner om det iställlet för att ta det i samma stund du lämnar personen. Man måste få en chans att ändra sig. Men samtidigt ska man aldrig försöka ändra en person. Jag brukar försöka se tillbaka, vad var det jag föll för? jag måste ju älska honom för den han är inte för den jag vill att han ska vara. Och eftersom alla utvecklas kan det helt enkelt vara så att han har växt ifrån dig.


Nu försvann jag in i tankarna igen och började filosofera :P men jag hoppas jag kom fram till en poäng iallafall.
Våga älska, våga vara öppen med din partner. Visa allt, var inte rädd. Om du är det, kanske personen inte är rätt helt enkelt. - Kärleken är oändlig!

Om du har blivit sårad många gånger kan det vara så att du tillslut inte vågar öppna upp dig. Du kan känna att du inte är hel. Du får dåligt självförtroende och så vidare. Tillslut är det bara du mot världen. Men jag vill ge er därute en mening att tänka på. En som du inte behöver relatera till dåliga relationer, kärlek handlar om så mycket mer än mellan en man och en kvinna. Det kan vara till en vän, ett djur OSV ! så min mening till er -

VÅGA VARA KÄR!


Jag och min äskade vän Rebecca <3

Sjuuuk!

Jag är sjuk som fan.. Vart sjuk i onsdags och sen dess har det bara blivit värre och värre.. Igår och idag har jag haft stunder då jag inte fått fram ett ljud. Har så ont i halsen, ingen röst och smärta i hela kroppen. Kan vara så att jag har feber också, vågar inte kolla.
Så igår när jag skulle ut och se Norlie och KKV blev ju inte riktigt som jag tänkt mig. Drack som om jag var 15 igen, fick i mig hur mycket som helst och sen blev det inge krogen för min del, för det första för att jag var otroligt as sjuk och sen för full. Så jag somnade väll typ vid 11 ..

Idag åkte jag hem, mat var serverat sen var det bara ut och byta däck på forden. Inge kul när halsen gör ondare när man är utomhus.. Men det gick tillslut. Efter det gick ja in och kolla på filmen Rio med Sandra. missade halva eftersom jag somnade. Vaknade för en stund sen och nu har jag precis tittat på den nyaste Svensson Svensson. Jag är hungrig men kan knappt äta. en annan positiv sak med att ha ont i halsen är att jag inte röker. jag har rökt en halv cigg idag! Fett stolt och hoppas på att jag ska kunna hålla det när halsen kommer tillbaka. Önska mig lycka till!

Imorgon blir det möte med Rektorn med flera. Sen funderar jag på att åka till Linnköping, pappa vill att jag ska åka till någon affär och köpa massa saker. Så vi får se hur det blir!


Mamma köpte nya Brillor till mig när hon var i Scottland härom veckan :)

PUSS

CONFESSION.

Hej alla mina läsare! Det är kul att jag får höra runtomkring att folk läser min blogg, vissa uppskattar den mer än andra. Men jag tycker det är jätte kul när folk verkligen tycker att det jag skriver är bra! Så TACK till er!
Men nu är det även så att vissa tror att jag skriver om en och samma person hela tiden. så folk tror att jag tänker begå ett mord! Så är verkligen inte fallet. Nästan varje inlägg handlar om olika personer. Dåtid som nutid. Så jag vill inte att alla ska tro att jag går och tänker på att faktiskt döda någon :O Visst jag är psykiskt sjuk men så illa är det inte xD

Hoppas alla har haft en underbar veckas lov! För många av mina vänner är dethär deras sista lov, så jag hoppas att alla har tagit tillvara på det! Själv har jag ett par kvar ... xD Men min vecka har varit ganska skön, jobbat 6 dagar, sen blev jag sjuk och varit taxi så idag har jag gjort mig förtjänt av att supa till det lite! Jag är hos Becca just nu, tagit första shotten och 2 breezer. Sen drar vi till Mikes och ska spana in Norlie och KKV ! Så underbart !! :D Uppdaterar hur dom  var sen !

HA EN TREVLIG KVÄLL ALLESAMMANS!


NU KÖR VI !

Orkar inte!

Klarar inte det här. ledsen att alla inlägg jag gör är deprimerade ångest texter, men det är allt jag har innom mig just nu. Får inte ut något annat. Har bara ilska och desperation innom mig. Vill skrika men får inte fram ett ända jävla ljud. Vill slå och sparka, men har ingen jävla kraft! Det är så jävla frustrerande att bara stå och titta på! Jag vill göra saker utav mitt liv, men i flera år står jag kvar på samma jävla ruta! Vill hoppa över kanten, till eran sida, där alla ler och verkligen menar alla skratt och ord. Men jag kan inte. jag står fast, tror att det är sement som dragit fast mig. kan någon hjälpa mig ur?

NU DRAR VI OCH SUPER !!







Skrev det onsdag 11/4 kl 22.00

Han vill ha allt.

Jag orkar inte mer. Du beter dig så jävla konstigt. Fram och tillbaka. Hur ska jag kunna gå vidare.

Nu sitter jag i köket, taggar med kaffe inför jobbet. Ikväll får vi väll se vad som händer, har inget planerat än vad jag vet.

Se mig i mina ögon, och säg mig att du och jag är evigt förflutet.
Att tiden är ute, för att jag ser när du ljuger.
Baby jag kan vara vem som helst.
Men jag kommer aldrig bara kunna vara din vän.

Han vill ha vitt
Han vill ha svart
Han vill ha allt
Han vill ha mig.


2009 <3

Min vardag.

Ditt jävla äckel. Jag vill strypa dig när du sover. Jag vill slå dig så hårt, se blodet rinna. Jag kan fan INTE ta det här längre. Ångesten är PRECIS ÖVERALLT! På jobbet brukar jag ändå kunna stänga av allt som har med mig själv att göra. Men nu är tankarna precis överallt. Jag blir okoncentrerad och har börjat få attacken igen. Även fast jag går på Cipralex, dags att höja dosen igen? men jag orkar inte knappra 40 piller om dagen resten av mitt liv. mitt liv. Vad är mitt liv egentligen? En jävla kaotisk röra. Ett stort tomt hål med inget att fylla. Jag känner mig tom, apatisk. Jag vill spy. Men finns inget att spy upp. Du får mig att bli galen. Allt är förstört. jag kan inte ta det här längre. Hur många gånger ska jag bli sårad. Hur länge ska jag bli straffad för mitt gamla jag. Jag är inte den personen längre. Jag försöker verkligen gå vidare. men allt springer ikapp mig. Ingen kommer låta mig glömma. Jag går i taket samtidigt som jag sjunker genom jorden. Jag kan inte ta det här mycket längre. Och terapin är seg startad. Ska inte till den nya psykologen på två veckor. BRA DÄR, hur ska jag överleva ?! tack och lov har jag Freddie kvar dom här två veckorna, men sen då.. Vet inte vad som händer längre. kan lika gärna sluta kämpa, det finns inget hopp för mig där ute. Jag vill inte förstå, vill inte se  sanningen. Men snart står den mitt framför mina ögon. Vad händer då? Ja, vad händer. Jag vet inte. Och just nu vill jag nog inte veta.


A Never Happy Ending.

PÅSKLOV

Nu har jag inte skrivit på ett par dagar. Vet inte riktigt vad jag har gjort hela veckan.
Igår jobbade jag iaf, efter det kom Lovisa och vi bastade och kollade film sen gick hon hem och jag somnade.

Ikväll har jag inte riktigt bestämt mig än vad som händer, ska iallafall vara hundvakt med ida. Sen får vi se om vi drar på student festen. blir nog iaf att dricka.

Samma dröm i två dagar. Du ligger över henne. Jag får inte bort dig, jag har ingen som helst kraft i min kropp. Står i chock. Du skrattar och berättar att du varit otrogen flera gånger.
Jag klarar inte det här. Så fort jag sluter mina ögon ser jag bilderna framför mig. Jag blir psykad.

Jag är som sagt så jävla less på alla killar just nu. Jag har tagit en paous från ALLT som har med killar att göra. Orkar inte mer. Antingen leker dom med en så jävla hårt, eller så blir dom besatta. Orkar inte. Finns det bara inte någon som är normal? Som kan vara med just mig. Det kommer aldrig hända va ?

Fick just ett påskägg av mamma, det var 100 kr i, ett hopprep och massa godis ! Fett lycklig tjej! :D
Nu är det loooov...

PUSS

Hej.

Allt glider ur mina händer. jag tappar gräppet och fotfästet. Nu kom chocken. Är det bara jag som kommer stå ensam i slutet ? Just nu känns det verkligen mer än någonsin som det. Varför känns det konstigt? Jag vet att jag ska sluta kolla, men det går inte. Mina ögon dras.

Igår vart det att köra runt, först på mama & papa, sen syster, sen lollo. Sen åkte jag till Robin och träffa min älsklings blixt <3 han var lika söt som vanligt :3 sen på kvällen gjorde jag lite annat sen blev det att äntligen åka hem och lägga sig!

Idag var jag otroligt nog uppe innan 9. första gången på en evighet. så snart blir det av till skolan! Önska mig lycka till!


Sötnos <3

Starkare nu.

Jag tänker vara stark! Det tar emot. Jag tar upp telefonen och skriver till dig om och om igen, men innnan jag skickar det tar jag bort det. Det är lika bra. Vill du något får DU skriva. Jag tänker inte bli svartsjuk, jag har inte kraft för det. Jag måste glöma. Det är inte lätt, men jag har inget val. Jag måste gå vidare. Du och jag är historia.

Snart ska jag till skavsta och hämta mamma och pappa som varit i Scottland! Sen får vi se vad jag hittar på innan jag ska hämta syster i stan.

Imorgon blir det skolan för första gången på nästan tre veckor, önska mig lycka till!


Ja & kvinnan innan krogen i Fredags!

RSS 2.0