Ångest

Igår - va med natta, vi började basta och dricka vid typ 4 och hade bastat färdigt vid 7 någongång. Sen blev det att åka till Mie på förfest, drack nog lite mycket. Sen Mickes, asså jag är så jävla less på killarna ute nu förtiden, alla är så jävla dreggiga och klängiga. Varför kan dom inte bara bete sig och åtminstånde FÖRSÖKA se bra ut.. Höll på att hamna på en efterfest men blev inte så. Sov hos Natta och någon kille sov även där.

Och idag har jag åkt moppe (ALDRIG IGEN) till oxelösund och tillbaka till Nyköping. Sen var jag hos mormor och morfar och åt mat.

Jag har ångest så jag är spy färdig. Jag HATAR den här känslan, det finns ingen värre. Jag vet att jag inte borde bry mig men varför gör jag det? Jag har inga känslor det vet jag, men ändå blir jag typ svartsjuk :S Jag vet att jag inte har någon rätt att vara det, men det går inte att släppa! Det sitter i mitt huvud, vad gör hon där, vad gör dom nu, hur länga ska hon stanna? Varför kan man inte bara släppa det och koncentrera sig på sig eget liv. Men som vanligt är jag lika glad och trevlig utåt fast jag egentligen skriker inom mig.

Ångest är den värsta känslan, jag har det konstant. Mer eller mindre. Just nu är graden jävligt hög..
Ibland önskar jag att man kunde styra känslor, både sina egna och andras. Varför vara olyckligt kär? tänk om man bara kunde bestämma sig för att nu älskar jag honom, eller tvärt om. Fan vad lätt allt skulle vara.

Just nu tittar jag på Americas Funnies home videos, det är en hund som skriker jag håller på att garva ihjäl mig !!! han är skit ful ! HAH
Väntar även på Martin som skulle komma hit en stund. Men han är seg som vanligt. killar....
Men nu kom han, så jag ska väll vara social.

PUSS.

Basta Basta Basta, Supa Supa Supa ! Vi gör det som män !

you know there are two sides of every story.

Idag vaknade man av en flaxande Lovisa som försökte få upp mig och Natta, tillslut gick det. Vi åkte till Rosvalla där vi var på UF Mässa. det kunde väll gått bättre om jag uttrycker mig så. Men lite roligt var det. Nu är jag hemma och har migrän så jag tror mitt huvud sprängs, tänkte nog ta en öl så det lugnar sig!
Mina fina vänner vann priser för sina företag också !! Grattis till alla dom!

Jag förstår inte varför killar är så torra. jag och ett par vänner pratade idag, och dom flesta killar vi har varit med tycker alltid att vi är så jävla kåta av oss så det är jobbigt :S Jag förstår inte, NÄR blev sex något jobbigt? Sex är något awesom som man behöver HELA tiden, hur fan ska man annars hålla sig i balans? Alltid som yngre sa alla att killar är bara ute efter sex, men det känns fan mer idag som att dom vill mysa och gosa. vem fan vill det? Jo visst ibland kanske typ skeda, men inte till en överdrift. Hur ska ett förhållande fungera utan sex? Jag har en teori om att när man slutar ha regelbundet sex är förhållandet på en skör tråd. Du måste kunna ge och ta av din partner. Men samtidigt är det inte bra att känna sig för bekväm i ett förhållande, då kan man sluta ha sex utav just den anledningen - Nej men vi älskar varndra så vi har inte sex längre men det funkar ganska bra, fast vi har bråkat i 4 veckor nu.. NO SHIT ?! I ett förhållande måste man vara bekväm för att kunna exprimentera med nya saker! Inte bara sexleksaker utan ställningar, platser, inte vet jag, allt möjligt! Fråga din partner var just han/hon tänder på och gör det tillsammans! Det är ett bra sätt att lyckas att hålla lågan brinnande!

Och en annan sak jag är så jävla less på - Killar tror att bara för att man har mens är man något äckligt, vissa kan inte ens ta på dig under tiden du har mens. Det är lite jävla blod för fan?! vad fan spelar det för roll? visst alla kanske inte vill ha sex under mensen men du behöver inte behandla tjejen som ett object när hon har det?! Och btw så ÄR DET mycket skönare när man har det.. Just say´n.
Så killar skaffe er lite stake! Det är inte farligt och jag lovar att ni inte kommer dö, som många verkar tro.

Idag var jag hos Freddie, min pykolog. Som vanligt så såfort jag går in och sätter mig i fotöljen och lutar mig bakåt blir jag så fruktansvärt trött! Jag sa det ett par gånger, han berättade då att det är bra att man blir trött när man är med sin terapeft, det visar att man känner sig trygg och avslappnad. Jag höll på att börja gråta när han sa det. Det är tre veckor kvar hos honom, och jag vill inte att han ska byta jobb. Han har blivit en sån stor del av mitt liv att jag inte vet hur jag ska kunna gå vidare i livet utan hans stöttande och lungnande ord.

Fuck what I did was you´re fault somehow,
Fuck the presents, i threw all that shit out.
Fuck all that cryin´ it didn´t mean jack,
well guess what yo, FUCK YOU RIGHT BACK !

Sängen

Ligger i sängen med lilla Natalie. Hon ligger och tittar på något äckligt barnprogram på Disney Chanel och hon låter om vartannat "haha", "wtf", "USCH". Och jag ligger här bredvid och myser med min bästa vän, Datorn :)

Kom på att jag har färgat håret härom dagen. Det är inte många som har sett det eller vet om det så bild kommer snart :) Blev faktiskt nöjd!

Godnatt !

Hejpådu:)

Idag.

Svårt att somna igår, mycket tankar som inte ville försvinna. Somnade nog straxt efter 3 så det var inte så farligt. Idag har jag och mamma lämnat bilen, städat, färgade hennes hår och skjutsat runt på henne och pappa. Och tillslut körde jag dom till Scottland. Så nu sitter jag hemma med Natta och syster Sandra. Vi äter chips, tittar på disney chanel och skrattar :P

Imorgon blir det mässa med företaget. ska vara där senast 9 och vara där till halv 10 på kvällen. blir en lång dag, men ska till freddie en stund vid 4 också.

Idag har jag överlag mått ganska bra, inte så otroligt mycket humörsvängningar. Hoppas bara inte att det kommer ikväll som det brukar göra.

PUUUUSS

I´m sexy and i know it ^^

-

Kommer jag leva med menet om det igenom hela livet? Alla frågot svärmar runt mig, hur hade det blivit, gjorde jag rätt val. Såfort jag tänker på det känns det som att en del av mig saknas. Ett stort tomrum som aldrig mer kommer att fyllas. Jag känner mig ensam och hjälplös.

Jag vet inte vart jag ska ta vägen, Det är jag mot världen.

I think bad thoughts

Jag förstår verkligen inte hur folk tänker..

Killar, hur tänker dom egentligen? När man har ett förhållande med någon då är alla intresserade av en, dom står iprincip på kö efter dig och dregglar... Men så fort man är singel flyr alla som flugor. vad är det folk är rädda för? Visst att du vill alltid ha det du inte kan få, men måste det gå till en överdrift? När man singel kan man iprincip bara få one night stand. Men jag förstår inte hur man ska orka leva på det hela livet? Hur tänker folk? Varför är det roligt att ligga med randoms i hela sitt liv? Jag är så less på dethär. att bli kastad omkring som en begagnad vante.

Brudar, alltså ibland tycker jag fan att dom är mer komplicerade än män. Man vet aldrig hur dom tänker, och om man vet det har dom ändå lyckats ändra sin åsikt på fyra sekunder. Ibland undrar jag hur vissta tänker, och varför slänga skit på någon man inte ens känner? Det är ju verkligen bara patetiskt hur långt folk går för lite uppmärksamhet. Om det är så viktigt så gör det på ett trevligt sätt istället för att bete dig som en hora.

I can rip you off, and steal all your cash
suckerpunch you in the face, stand back and laugh
Leave you stranded as fast as a heart-attack
All day, I think bad thoughts
I can break your heart at the drop of a hat
Stab you in the back, in two minutes flat
Screw your girl in the back of my Cadillac
I think bad thoughts


sitter ute och röker.

Gårdagen.

Ja det blev en tur på Rocken igår, men ingen kareoke. För 3 brudar (varav en var en mycket gammal dam) började bråka om vem som sjöng bäst.. Tillslut gick den gamla ^^ Det satte sig typ två pojkar vid vårat bord, men dom var fula.. Och när vi skulle gå kom det en pårökt/as packad kille och ville att vi skulle följa med till hans hotel.. han var verkligen jätte äcklig och förstod inte att vi VERKLIGEN INTE ville följa med honom hem, så han fortsatte och mata på, jo snälla klart ni kan följa med, efterfest! osv...

Idag är det Sommar känslor överallt i kroppen! Solen skiner och det är varmt. Ska bara försöka få bruden ur huset..

Hoppas jag har bil ikväll för supa blir det inte eftersom jag jobbar 11-20 på lördag..


Skolskogen 2010, Pontus, Jag, Dennis
( är hos Natalie därför jag inte har några bilder.)
PUSS

Dagen.

Idag ringde skolsköterskan Lena mig. Hon frågade vart jag var eftersom jag inte varit i skolan på 14 dagar, hon berättade även att min mentor, med flera hade försökt att nå mig. Jag berättade som det var, orsaken till att jag inte hade gått till skolan. Efter att bara säga det började tårarna rinna. Hon förstod och skulle prata med min rektor och mentor, men hon skulle bara berätta för min mentor. Vi ska nu ha ett möte och jag ska fixa ett sjukintyg. Det var skönt att prata med henne för hon förstod på ett annat sätt än andra jag har pratat med.
Hon sa att jag kunde komma till skolan någon gång nästa vecka så ska vi ha ett möte och hon lovade att vara med som mitt moraliska stöd!
Sen var jag hos Freddie, min psykolog. Vi kommer att ses i 4 veckor, såfort jag pratar om det börjar jag gråta. Han har funnits i mitt liv i över ett år och jag älskar att prata med honom nu.. Men allt kommer nog lösa sig iallafall hoppas jag, eller det är iallafall så man får tänka.
Men nu ikväll blir det att gå ner och ta en öl eller 5. Få bort tankarna lite, det är välbehövt! Blir nog Rocken med min Bästa vän Natalie! :D Även kareoke om jag vågar mig på det ENSAM..... Vi får väll se. Skriver imorgon hur det gick.
PUSS PÅ ER ALLA.
Såhär såg jag ut sommaren 2010 ..

Äntligen!

 

Nu har boken som jag beställde från Tradera kommit! :D

Den handlar om Elvis och Priscillas förhållande och äktenskap skriven av Priscilla själv!

handlar även om deras barn Lisa!

 

Känslor ?

Ibland önskar jag att jag inte hade några. Jag styr inte över mina känslor, än mindre än en "vanlig" person.. Jag kan inte reglera dom. Jag råkade nyss titta på ett par gamla bilder från något år sedan. Och jag trode verkligen att jag var kvar i den sitsen, jag tänkte att jag älskade honom. Men gör jag verkligen det? Varför ska gamla känslor vara så svåra att glömma? Det räcker med en låt, en plats eller en liknande röst för att få mig falla tillbaka på samma ruta. Det är obehagligt att jag glömmer nuet så fort. Och det kan ta ett tag att hitta tillbaka.

Idag ska jag till Freddie, min psykolog. Han ska snart sluta och jag är jätte ledsen över det. Vi verkligen klickade, det är fan inte lätt att hitta någon man verkligen kan anförtro sig till och lita på. men jag gör det med honom, därför är jag så ledsen. Men vi får ta vara på den tiden som finns kvar.


Man glömmer så lätt bort..


ALLA GÖR MISSTAG

- Men frågan är om alla gör lika många som jag? Jag gör misstag varje dag utan att tänka på dom. Jag får alltid veta i efterhand vad jag kunde gjort annorlunda. Men jag tänker inte så när jag väl är det.. Det är lite komplicerat..

Idag var jag Modell för Cordination UF , med Rebecca som fotograf. Det var faktiskt roligt, men jag måste lära mig mer att improvisera poser.. Men det kommer nog snart så!

Efter det var vi och kollade på live band det var roligt men synd att det inte var mer folk.
Dom två sista banden var skit bra!

Efter konserten åkte jag och Becca ett varv på stan och dunkade NY musik på en radio kanal vi hittade!
-
http://kund.antebrink.se/eastfm/

Fett värt att lyssna på!

PUSS

NYTT

Jaha då var det väll dags för mig också och införskaffa mig en blogg ;)

Försöker fixa med designen och alla Html koder. Vi får se hur det blir tillslut. Men Rebecca har lovat att hjälpa mig! :)

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0